Jasno
20°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Srdcervúci pozdrav Vlhovej po operácii: Slová vďačnosti doktorovi aj fanúšikom
Zdielať na

Srdcervúci pozdrav Vlhovej po operácii: Slová vďačnosti doktorovi aj fanúšikom

VALAIS / Operácia sa podarila, Petra Vlhová sa môže začať zotavovať. Slovenská lyžiarka má za sebou chirurgický zákrok na klinike Hospital di Valais, kde jej chirurgovia dávali dokopy meniskus a predný skrížený väz v prvom kolene. Všetko pod dohľadom odborníka na športové úrazy Oliviera Siegrista.

"Operácia bola úspešná, Petra sa cíti dobre a ďakuje všetkým fanúšikom, ktorí jej na diaľku držia palce," citovali na Twitteri kouča Petry Vlhovej Maura Piniho viaceré zdroje.

Bližšie informácie o zdravotnom stave Petry Vlhovej a informácie o tom, ako bude prebiehať zotavovanie, poskytne tím v najbližších dňoch.

"Ahojte, už som po operácii, všetko dopadlo dobre. Ešte som trošku unavená, ale cítim sa dobre. Už je noha zoperovaná. Chcela by som poďakovať pánovi doktorovi za skvelú robotu a všetkým vám, že ste mi držali palce, Pozdravujem," povedala samotná Petra pár hodín po operácii vo videu, ktoré nakrútil pre fanúšikov a partnerov Vlhovej tím. Do Švajčiarska sa presunula v nedeľu, operáciu absolvovala v pondelok dopoludnia. Dva týždne sa Slovenka pripravovala na operáciu v opatere fyzioterapeutov.

Vlhová sa zranila po páde v obrovskom slalome v rámci Svetového pohára doma v Jasnej pred dvoma týždňami. Na pomoc jej prišli záchranári, zranenú ju museli zviesť na záchranných saniach a následne transportovali vrtuľníkom do nemocnice.

Súvisiace články