Oblačno
21°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Zvolenčan vyhral 300 tisíc eur
Zdielať na

Zvolenčan vyhral 300 tisíc eur

ZVOLEN / Celý deň betónoval, potom vyhral rekordných, takmer, 300 tisíc eur. Takýto úlovok sa podaril tipérovi zo Zvolena, ktorý vsadil na štyri zápasy. Podľa spoločnosti Niké sa niečo podobné na Slovensku ešte nestalo.

Tipér si zvolil štyri zápasy a v nich možnosť 1. polčas a zápas. Vsadil 1,37 eura a priblížil sa čo najviac k maximálnej možnej výhre na jednom tikete, 150 tisíc eur. Rovnaký tiket podal aj druhýkrát, informuje spoločnosť Niké. Celkový vklad 2,47 eura tak premenil na výhru 298 405,18 eur. 

Muž, ktorý má štyri roky do dôchodku sa podľa vlastných slov vôbec v športe nevyzná. "Ja neviem, koľkí hrajú na ihrisku. Ja som kartár, iba občas si niečo natipujem. Vyhral som už 4 tisíc eur na tikete," povedal.

Muž, ktorý podal tiket vo Zvolene prišiel o prácu a zo stávkovej kancelárie išiel rovno na brigádu. "Podal som tiket a následne som celý deň betónoval na jednej birigáde. Vôbec som neriešil, či tie zápasy vychádzajú alebo nie. Až večer mi kamoši vraveli, že ten tiket vyšiel. Neveril som im. Verili by ste kartárom," opísal. Už presne vie, čo si za peniaze kúpi. "Vždy som túžil po mercedese, tak teraz si sen splním," dodal.

Súvisiace články