Jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Guča bicyklov a ľudských tiel! Hororový pád cyklistov v New Yorku! Dôvod...?!
Zdielať na

Guča bicyklov a ľudských tiel! Hororový pád cyklistov v New Yorku! Dôvod...?!

NEW YORK / Hrôza! Horor! Katastrofa! Presne tak vyzeral hromadný pád na cyklistických pretekoch Red Hook Criterium v New Yorku. Ako to už neraz v posledných mesiacoch chodí, na vine bol sprievodný motocykel, hoci teraz za to jeho šofér pravdepodobne nemohol... Ale "kuca-paca" to bola výdatná!

Motocykel, ktorý mal celé pole cyklistov viesť, dostal poruchu na tom najnevhodnejšom mieste. Zostal stáť v úseku najužšej časti trate a spôsobilo to priam sodomu - gomoru...

Strašné šupy to boli...

Tí prví, ktorí rozbiehali pelotón, mali veľké šťastie, že odparkovaného motocyklistu videli a že dokázali - i keď niektorí priam zázračne - zareagovať. No chvíľa, keď ho trafil prvý "rozfofrovaný" cyklista, logicky prišla a potom to už "šlo v rychlém sledu"... Cyklisti padali ako domino a veľa z nich to muselo riadne bolieť! Je priam zázrak, že nikto z tej vyše dvadsiatky smoliarov neutrpel vážne zranenia. Tento pád totiž "smrdel" aj tým najhorším scenárom... Presvedčte sa o tom aj na ďalšom videu, ktoré je z pohľadu "búrajúcich" cyklistov - TU!

Súvisiace články