Jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Ján Mečiar nedobehal ČSOB Bratislava Marathon, necítil sa dobre
Zdielať na

Ján Mečiar nedobehal ČSOB Bratislava Marathon, necítil sa dobre

Prvý aprílový víkend sa konal v Bratislave ČSOB Bratislava Marathon. Na štart sa postavili aj tváre televízie JOJ. Všetci disciplíny dobehli, až na Jána Mečiara.

Bratislava cez víkend žila behom. V hlavnom meste súťažili deti, dospelí behali po pamiatkách, polmaratón a tí najodvážnejší aj maratón. Na ČSOB Bratislava Marathon nechýbal ani JOJ Running tím. Už v skorých ranných hodinách sa moderátori, redaktori, strihači a kostymerky zišli, aby sa pripravili, nabudili a postavili na štart.

"Chodím behať , ale to nie je ten beh, ako moji kolegovia, ktorí jednoducho odštartujú a odbehnú 10, 20 kilometrov," hovorí moderátorka Andrea Belányi.

Hanbím sa

Krátko po 8 hodine ráno prišiel aj maratónec Ján Mečiar, ktorý bol nabudený a pripravený odbehnúť maratón. "Zatiaľ sa cítim dobre, spýtaj sa ma keď dobehnem, ako sa cítim. Chce sa mi spať, pretože som čerstvo prebudený," povedal pred štartom moderátor.

Jánovi sa nepodarilo maratón dokončiť a po vyčerpávajúcom 2 hodinovom behu sa ho rozhodol predčasne ukončiť. "Nešlo to už od začiatku, po nejakých troch kilometroch som zistil, že akosi to nefunguje, tak zbytočne som sa netrápil. Vzdal som to, hanbím sa," povedal Mečiar.

"Miestami som prestával vidieť a točila sa mi hlava, a to už nie je dobré," dodal.

Pozrite si reportáž, ktorú spracovala redaktorka Soňa Skoncová:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie