Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Dievčatá v kurze! Na Svetový pohár v Jasnej už len lístky na státie
Zdielať na

Dievčatá v kurze! Na Svetový pohár v Jasnej už len lístky na státie

Zdroj: teraz

JASNÁ / Druhé a šieste miesto Veroniky Velez-Zuzulovej, siedma priečka a víťazstvo Petry Vlhovej.

Svojimi fantastickými výsledkami v slalome v úvode nového ročníka Svetového pohára alpských lyžiarok rozpútali obe slovenské reprezentantky pod Tatrami fanúšikovský ošiaľ. Hoci vstupeniek na marcové preteky v obrovskom slalome a slalome v Jasnej je zatiaľ dostatok, tie na tribúnu sa vypredali za pár dní. Oganizátorom preto pribudli nečakané starosti.

"Je skvelé, že Petra a Veronika si tak výborne počínajú práve v úvode sezóny, keď ich obe uvidíme aj na domácom kopci v Jasnej. Všetkých 400 vstupeniek na sedenie je vypredaných na sobotný obrovský slalom aj na nedeľný slalom. Dostupné sú stále lístky v zóne na státie,“ povedal Bohuš Hlavatý, predseda organizačného výboru SP v Jasnej. "Obrovský záujem o preteky v Jasnej, ktorý slovenské reprezentantky odštartovali, je skvelý. Na druhej strane, stavia pred nás nové a nečakané otázky, či v stiesnených podmienkach cieľového priestoru ešte dokážeme pridať pre fanúšikov nejaké miesta na sedenie alebo to technicky jednoducho nebude možné,“ popísal nový problém Bohuš Hlavatý. Lístkov na státie je zatiaľ dostatok. Kúpiť sa dajú v predpredaji na webstránke gopass.sk už za 5 eur na jeden deň. Získať sa budú dať aj v priamo v stredisku pred pretekmi, ale za 15 eur na deň. Kapacita hľadiska v priestore cieľa je 5 000 miest.

Preteky Svetového pohára žien v obrovskom slalome a slalome sa v Jasnej budú konať v sobotu a nedeľu 5. a 6. marca 2016. Ambasádorkou podujatia je Veronika Velez-Zuzulová. Informácie pochádzajú aj z tlačovej správy organizátorov.

Súvisiace články