Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Malý Jelisej Kuzmin takto oslavuje mamine zlato
Zdielať na

Malý Jelisej Kuzmin takto oslavuje mamine zlato

BANSKÁ BYSTRICA / Slovensko si užíva hneď prvé dni olympiády. A postarala sa o to Nasťa Kuzminová. Z jej zlata sa tešia aj v Banskej Bystrici. 6-ročný syn Jelisej mame silno držal palce. Kým sú jeho rodičia v Soči, o chlapca sa starajú starí rodičia. No a mamkin úspech oslávil malý školák kde inde ako v hračkárstve.

S mamou spolu denne telefonujú

"Bol s nami, pozeral, kričal na celý dom, ty si zlatá, ľúbim ťa," opisuje stará mama Natália. Kým je mama v Soči, chlapček je u starých rodičov. Chodí do školy, je prváčik a má už svoje povinnosti. Rád hrá šach a vraj mamu na lyžiach jedného dňa  predbehne.

"Veľmi dobre lyžuje a korčuľuje," pokračuje Natália. Mamin úspech oslávil ako správne dieťa, v hračkárstve. Odniesol si odtiaľ obľúbenú stavebnicu. S mamou si stále telefonujú. A Jelisej si v televízii nenechal ujsť ani ceremoniál,  keď mame odovzdali zlatú medailu.

Zlomeniny ako šťastie

Nastini svokrovci o jej úspechu nepochybujú, vraj je oddýchnutá a vo výbornej forme. Svokor Boris si pred jej odletom zlomil nohu. Zlomeniny ich vraj sprevádzajú pri každej olympiáde.

"Pred olympiádou vo Vancouveri si ona zlomila ruku, teraz pred olympiádou v Soči som si zlomil nohu ja. Už som zvedavý, čo to bude pred Pchjongjangom," hovorí Boris.

Téme sa venuje reportérka Katarína Kováčiková. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články