Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hráč ragby Tuilagi (22). Za rožky premiérovi sa ospravedlnil
Zdielať na

Hráč ragby Tuilagi (22). Za rožky premiérovi sa ospravedlnil

LONDÝN / Nie všetci ocenia nevinný vtip. A rozhodne sa neoplatí robiť si žarty z premiéra. Na vlastnej koži sa o tom presvedčil aj známy hráč ragby Manu Tuilagi a potom si musel sypať popol na hlavu. 22-ročný športovec urobil rožky počas fotenia nad hlavou britského premiéra Davida Camerona.

Z fotenia poriadny škandál

Môžete byť aj hviezda na športovom nebi a aj tak sa vám všetko neprepečie. Manu Tuilagi chcel len tak nevinne zažartovať a urobil britskému premiérovi Cameronovi rožky za hlavou počas fotenia na Downing Street 10 a bolo z toho poriadny škandál.

Hráči ragby, ktorí si hovoria Levy navštívili premiéra v jeho sídle, aby spoločne oslávili ich športový úspech a výhru nad Austráliou. Nechýbalo ani fotenie. To sa však pre 22-ročného centra skončilo ospravedlňovaním na sociálnych sieťach. "Ospravedlňujem sa za to nevhodné gesto na fotografii Levov. Nechcel som nikoho uraziť. Bolo skvelé stráviť deň na Downing street. Ďakujeme premiérovi za pohostenie," uviedol Tuilagi na sociálnej sieti.

Tuilagi je poriadne číslo

Manu Tuilagi sa narodil na ostrove Samoa. Nie je to žiadne neviniatko. Už pred dvomi rokmi dostal pokutu vo výške viac ako 3 500 eur za to, že vyskočil z lode počas šampionátu na Novom Zélande. Tento krát zrejme nebude jeho trest finančný, zato z hanby by si mohol ako sa hovorí ušiť aj kabát.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články