Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zabudnite na tanec so stoličkami, toto je novinka!
Zdielať na

Zabudnite na tanec so stoličkami, toto je novinka!

BERLÍN / Športoví nadšenci odsudzujú stoličky ako niečo, čo ľuďom kazí postavu. Iste, ak na nich dlho sedíte a málo sa hýbete. Lenže dvaja bratia z Nemecka pred pár rokmi urobili zo stoličky unikátne športové náradie. Očarilo to už milióny ľudí, pozrite sa...

Šport na stoličkách

Michael a Stephan Landschützovciboli vždy fanúšikmi rôznych športov, aj tých extrémnych. Avšak zrejme sa im zdalo, že to chce niečo nové. A tak títo dvaja Nemci v roku 2006 vymysleli športové stoličky. Na prvý pohľad bežné, na akých si posedíte napríklad pri záhradnej párty či niekde na pláži. Lenže tieto sú určené na niečo úplne iné.

Bratia špeciálne stoličky nielen vyrábajú ale vymýšľajú ich dizajn. Medzi mladými ľuďmi dosiahli s netradičným športovým náradím obrovský úspech. Za sebou majú prezentácie v televíziách na celom svete.

2007-2010 vyhrali všetko, čo sa dalo

Nemecké duo pravidelne usporadúva tréningy pre začiatočníkov a samozrejme už aj európske a svetové šampionáty. A asi nikoho neprekvapí, že jeden z autorov myšlienky, Stephan Landschutz, vyhral v rokoch 2007-2010 všetko čo sa dalo a vlani sa stal aj absolútnym kráľom stoličiek.

Všetko o hokejových MS na jednom mieste. Čítajte TU.

sporthocker.com

Súvisiace články