Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Kajúcny hriešnik Peter Sagan (23). Hosteska jeho ospravedlnenie prijala
Zdielať na

Kajúcny hriešnik Peter Sagan (23). Hosteska jeho ospravedlnenie prijala

OUDENAARDE / Hosteska Maja, ktorú do pozadia spontánne jemne uštipol Peter Sagan na stupni víťazov po 2. mieste na pretekoch WorldTour Okolo Flámska, akceptovala verejne prejavenú ľútosť slovenského cyklistu.

"To, čo sa udialo v nedeľu, bolo zlé. Dúfam, že sa to už nikdy nestane. Som si istá, že nie... Ospravedlnenia prijaté," napísala dievčina prostredníctvom Twitteru. Printscreen tohto odkazu prinieslo facebookové konto Žilinčana aj s dôvetkom: "Dúfame, že týmto sa to skončilo!"

Saganovo šibalstvo sa niekomu páčilo, iných pohoršovalo

Jazdec tímu Cannondale vzbudzuje čoraz väčšiu pozornosť výkonmi na cestách, po nedeli však rozdelil svojich fanúšikov na dva tábory. Predmetné šibalské gesto u niekoho vyvolalo úsmev, u ďalších spôsobilo rozhorčenie a obvinenia zo sexizmu a obťažovania. Celý svet obletela snímka, na ktorej 23-ročný Slovák s úškrnom na tvári smerom do objektívov kamier a fotoaparátov ľavou rukou chytil zadok blondíny, jednej z dvoch hostesiek, práve gratulujúcej tradičným bozkom víťaznému Švajčiarovi Fabianovi Cancellarovi.

Nikdy viac...

Líder svetového rebríčka UCI sa kajal už krátko po zverejnení fotografie. Na Twitteri vysvetľoval, že nechcel nikoho uraziť a bol to z jeho strany len žart. "Nebolo mojím zámerom prejaviť neúctu a nešlo o nerešpektovanie žien na pódiu. Bol to len vtip a je mi ľúto, ak sa to niekoho dotklo," tvrdil Peter Sagan.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články