Oblačno
22°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
REPORTÁŽ. Sagana (22) v USA zatkli, spôsobil takéto šialenstvo
Zdielať na

REPORTÁŽ. Sagana (22) v USA zatkli, spôsobil takéto šialenstvo

Slovenského cyklistu Petra Sagana počas sústredenia v Kalifornii zatkli. Zadržanie však nebolo skutočné, udialo sa len v rámci zábavy členov talianskeho tímu Cannondale.

Zábava, zábava, zatýkanie...

Príslušník anaheimskej polície po krátkom čase zbavil Sagana pút. Fotografie sa okamžite objavili na sociálnych sieťach Twitter a Facebook, Peter Sagan má na nich široký úsmev.

"Peter má rád každú zábavu. Fotografie vznikli počas grilovania, keď členovia tímu Cannondale vymysleli fiktívne zatknutie. Mimo pretekov je Peter za každý špás. V súťažnom pelotóne je to však vážny a sústredený muž," uviedol cyklistov mediálny manažér Jozef Korbel.

Sústredenie a šialenstvo ala USA

Peter Sagan odcestoval do zámoria 2. januára. Jeho tím Cannondale, ktorý sa v ostatných týždňoch výrazne obmenil, čaká 12. januára v Los Angeles prezentácia.

Z USA Sagan zamieri do Argentíny, kde ho od 21. januára čaká prvý súťažný štart v sezóne: do 27. januára sa predstaví na Tour de San Luís. Následne pôjde na podujatie v Ománe. Žilinčan sa v novej sezóne sústredí predovšetkým na Tour de France, na ktorej by chcel opäť štartovať a bojovať o zelený dres. Ešte predtým v jarnej časti ročníka má však ďalšie motivácie.

"V novej sezóne by som chcel uspieť najskôr na jarných klasikách. Už tento rok som v nich útočil na víťazstvo, ale často som skončil tesne pod vrcholom. Ďalším míľnikom roka bude pre mňa opäť Tour de France, na ktorej by som chcel obhájiť zelený dres,“ načrtol plány.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

facebook

Súvisiace články