Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Formula 1 na snehu. Pretekári v tieni otužilej krásky
Zdielať na

Formula 1 na snehu. Pretekári v tieni otužilej krásky

Hoci väčšina z nás má radšej leto ako zimu, aj toto "biele" ročné obdobie má svoje čaro. Minimálne pre adrenalínových športovcov, ktorí sa vedia v mäkkej snehovej perine poriadne vyšantiť.

Dva  týždne po triumfe Nemca Sebastiana Vettela, ktorý pre ich tím Red Bull vybojoval titul majstra sveta, už priaznivci motoristického športu v Rakúsku žijú zimnou formulou jeden. Veľkú cenu snežných skútrov v Saalbachu sledovalo dve tisíc divákov. A tí boli svedkami mnohých tvrdých súbojov pilotov, ktorí nie vždy dokázali skrotiť kone pod kapotou svojich strojov.

Stálo jej to za tú chrípku...?

Víťazom pretekov, expertmi prezývaných aj ako Monte Carlo v Alpách, sa stal tím Ebner Event Logistic. Hoci pozornosť celebritnej spoločnosti v Saalbachu  sa snažila pútať dcéra írskeho speváka a politického akivistu Bobba Geldfova – Peaches Honeyblossom, najväčším zážitkom pre fanúšikov bol určite pohľad na Micaelu Shaefer.

Krásna modelka, herečka, speváčka a dídžejka, hrdiaca sa titulom Miss Východu Nemecka z roku 2004, mala všetkým očareným mužom, čo ponúknuť. A neodradili ju ani extrémne nízke teploty, ktoré v rakúskom lyžiarskom stredisku klesli hlboko pod bod mrazu.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Skúter_sneh_modelka

isifa.com

Súvisiace články