Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Saganovci v Londýne. Peťa príde podporiť aj mama!
Zdielať na

Saganovci v Londýne. Peťa príde podporiť aj mama!

Aj Helena Saganová, matka Petra Sagana, ktorý v súčasnosti skvelými výkonmi reprezentuje slovenskú cyklistiku na Tour de France, sa chystá na olympijské hry do Londýna. Svojho syna uvidí súťažiť na takomto veľkom podujatí vôbec po prvýkrát v živote! Stane sa tak vrámci projektu "Ďakujem, mami."

Na syna je veľmi hrdá...

V rámci spomenutého celosvetového projektu ju vybrali ako jedinú mamu slovenského športovca, ktorá poletí do Londýna. "Chvíľa, keď som zistila, že sa Peter kvalifikoval na olympiádu, bola jednou z najvzácnejších v mojom živote. Snažila som sa ho podporovať od samého začiatku, ale ani v tých najtajnejších snoch som si nepredstavovala, že by tento deň naozaj nastal," tvrdí Helena Saganová.

Olympiáda je vrcholom jeho kariéry a som naozaj vďačná, že tam budem môcť byť s ním. Uvidím ho vôbec po prvýkrát súťažiť. Je to jedinečný okamih pre neho, ale aj pre mňa," prezradila ešte mama víťaza troch etáp na Tour de France a jedného z najtalentovanejších cyklistov planéty.

"Ďakujem, mami" - "Ďakujem, Ingrid"

Radosť zo svojej dcéry má aj matka slovenskej strelkyne Danky Bartekovej Ingrid. "Vnímam to ako poďakovanie všetkým mamám športovcov, ktoré svoje deti nekonečne podporujú. Niekedy mám pocit, že ich úspechy, ale aj prehry prežívame viac ako oni. To asi preto, že presne vieme, čím si prešli, keďže sme tým prechádzali spolu s nimi," povedala.

Sľub a autogramiáda

V utorok zložili naši športovci sľub do rúk prezidenta Ivana Gašparoviča. Priaznivci si prišli na svoje na MAGIO PLÁŽI v Bratislave, kde bola veľká autogramiáda.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Peter Sagan_olympijské kruhy_hry_Londýn_cyklistika_koláž

TV JOJ

Súvisiace články