Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
“V príprave to nevyšlo, dnes to bude iné!” znie zo slovenskej šatne pred súbojom s USA
Zdielať na

“V príprave to nevyšlo, dnes to bude iné!” znie zo slovenskej šatne pred súbojom s USA

Rozhovor so Samuelom Hlavajom pred zápasom s USA

OSTRAVA / Do slovenskej bránky sa dnes proti USA postaví Samuel Hlavaj. Ten bol ráno na rozkorčuľovaní spolu s ďalším slovenským brankárom Matejom Tomekom a dvomi hráčmi, ktorí nezasiahli do nedeľňajšieho duelu Viliamom Čachom a Markom Daňom. Pre Hlavaja i našu reprezentáciu to bude síce iný zápas ako pred týždňom v Bratislave, keď s USA v prípravnom dueli Slovenskom prehralo 2:6, no o mnoho náročný.

Zverenci trénera Craiga Ramseyho sa pokúsia získať ďalšie potrebné body. Zmeny nastanú aj v bránke USA, v ktorej sa po prvý raz predstaví Alex Nedeljkovic. Oba tímy majú doteraz na majstrovstvách sveta rovnakú bilanciu: jedno víťazstvo a jedna prehra a teda 3 body.

Súboj USA - SR môžete sledovať na TV JOJ od 16.20 h. Hosťami a analytikom v štúdiu JOJ ŠPORT budú Branko Radivojevič, Jozef Stümpel, Tomáš Surový a Michal Hudec.

V rozhovore (vyššie) nám Samuel Hlavaj prezradil, že sa teší na zápas proti USA. Podrobnosti okolo jeho nominácie nám prezradil tréner brankárov reprezentácie SR Ján Laššák.

Rozhovor s Jánom Laššákom pred zápasom s USA:

Súvisiace články