Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Koniec Česka na MS v hokeji? Štvrťfinále tipuje majster sveta Peter Pucher
Zdielať na

Koniec Česka na MS v hokeji? Štvrťfinále tipuje majster sveta Peter Pucher

BRATISLAVA / Hokejový šampionát vstupuje už bez Slovenska do vyraďovacej fázy. Doterajšie výsledky znamenali postup a dobrú pozíciu, no už nebudú znamenať. Všetko je o jednom zápase. Víťaz bojuje o medailu, zdolaný letí domov. Majstra sveta v hokeji z roku 2002, držiteľa striebra z roku 2000 Petra Puchera oslovila reportérka TV JOJ Marika Dulaiová. Ponúkame vám jeho tipy štvrťfinále play off, ktoré sa hrá vo štvrtok.

USA - ČESKO

USA majú stabilnejšie výkony a podľa mňa majú aj lepší káder, takže si myslím, že určite postúpia do ďalších bojov, Česko malo v doterajších zápasoch dosť nevyrovnané zápasy. Myslím si, že cestu ďalej nezvládnu.

ŠVAJČIARSKO - NEMECKO

Asi to poviem "blbo", ale Švajčiari nemajú šancu nepostúpiť! Hrajú nádherný hokej, jeden z najkrajších z tých, ktoré som videl na šampionáte. Čiže - určite postúpia.

ŠVÉDSKO - LOTYŠSKO

Ja by som to strašne prial Lotyšsku, hrajú doma a hrajú neskutočne obetavo a hrajú aj pekne, aj keď striedajú horšie a lepšie chvíľky. Tí Švédi ale budú ťažký oriešok. Fanúšikovia ich budú hrať dopredu, možno by to mohla byť aj remízka, potom by to už bol vabank. Ale tí Švédi si to nenechajú zobrať. Podľa mňa to môže byť veľmi veľmi vyrovnané, tá eufória Lotyšska bude neskutočná.

KANADA - FÍNSKO

Musím sa priznať, že Fínov som nevidel hrať vôbec. Kanadu som videl v jednom zápasu a boli pre mňa veľkým sklamaním. Čiže pre mňa je to najzložitejší zápas. Ale myslím si, že Kanada asi zvíťazí. Oni sa síce motajú a motajú, ale potom príde zlomový zápas a oni sa neskutočne dokážu dať dohromady a začať hrať.

Súvisiace články