Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Zmluva sa mu končí. Ramsay tajuplne naznačil, čo bude ďalej
Zdielať na

Zmluva sa mu končí. Ramsay tajuplne naznačil, čo bude ďalej

BRATISLAVA / Ako vyzerá budúcnosť kanadského trénera Craiga Ramsayho na striedačke slovenskej reprezentácie? Po prílete hokejistov z Rigy neodpovedal ani samotný kouč a ani zväz ešte nevie, či mu zmluvu ponúkne. Jedno je jasné. Koučovi so skúsenosťami z NHL po sezóne zmluva na Slovensku končí.

Na letisku bolo vidieť, že ani samotný Ramsay nemá istotu v tom, či chce pokračovať. „Zatiaľ sme o tom s Mirom Šatanom vôbec nerozprávali. Dám si pár dní voľna, trocha sa nadýchnem. Všetci sme dva mesiace veľmi ťažko pracovali,“ povedal pri mikrofóne TV JOJ.

Hoci sa zväz zatiaľ nevyjadril, či kouč vôbec dostane ponuku, Kanaďan Slovensko tak či tak ešte neopúšťa. Súčasťou oddychu bude spoznávanie krajiny. „Chvíľu v Bratislave ostanem. Mal som tu byť oveľa dlhšie. Žena mala prísť za mnou, chceli sme si to tu poriadne popozerať, no žiaľ, to nevyšlo. Skôr či neskôr ju sem však dotiahnem,“ usmial sa.

No a manželka zrejme zohrá svoju úlohu aj v rozhodovaní o ďalšom reprezentačnom pôsobení. Kanaďan priznal, že by bol s rodinou rád častejšie. „Ešte sme o tom nediskutovali, musím ju v takýchto rozhodnutiach zapájať. Máme vnučku, ďalšia je na ceste... Je to pre mňa veľmi veľa roboty,“ naznačil, že rád by sa už venoval rodine a vnúčatám.

So šampionátom je Ramsay spätne pomerne spokojný. O vyraďovaciu fázu jeho tím pripravili zbytočné zaváhania. „Znova sme mali hlúpe vylúčenia. Podarilo sa nám toho ale dosť. Priviedli sme troch nováčikov do bránky a darilo sa im veľmi dobre. Takisto sme spokojní s ďalšími novými hráčmi,“ uzavrel.

Súvisiace články