Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Hviezda NASCARU Tony Stewart zrazil súpera, ľutuje to
Zdielať na

Hviezda NASCARU Tony Stewart zrazil súpera, ľutuje to

V Amerike nesmierne obľúbený Tony Stewart, ktorý sa často objavoval v spoločnosti tých najslávnejších ľudí, to, zdá sa, tentoraz poriadne prepískol. Trojnásobný víťaz Nascaru usmrtil počas pretekov súpera.

Počas nočných pretekov takzvaných šprintérskych vozov mal v jednej zo zákrut kolíziu s iba dvadsaťročným Kevinom Wardom juniorom, po ktorej skončil mladík narazený na stene. Tomu sa počínanie o 23 rokov staršieho a oveľa skúsenejšieho kolegu nepáčilo.

Rýchlo vyliezol z auta a ako zmyslov zbavený začal pobehovať po trati medzi rútiacimi sa strojmi. Či chcel Stewarta donútiť zastaviť a všetko si s ním okamžite vydiskutovať, sa žiaľ už nedozvieme.

Na obrovské prekvapenie vystrašených divákov ho totiž jeho súper v plnej rýchlosti prešiel. Ward podľahol zraneniam ešte pred príchodom do nemocnice. Či nešlo zo Stewartovej strany o úmysel už vyšetruje newyorská polícia.

"Nedá sa to popísať slovami, čo cítim po nehoda, ktorá vzala život Kevinovi Wardovi Jr.. Je to pre všetkých veľmi smutné obdobie a preto som sa rozhodol, že sa nezúčastním pretekov vo Watkins Glen. Moje myšlienky a rodiny sú s jeho rodinou, priateľmi a všdetkými, ktorých sa nehoda dotkla," povedal pre NBC News Stewart.

Súvisiace články