Skoro jasno
22°
Bratislava
VIDEO: Moravská hokejová bitka - 167 trestných minút!
Zdielať na

VIDEO: Moravská hokejová bitka - 167 trestných minút!

Iba jeden gól, ale až 167 trestných minút - taký je výsledok moravského derby českej hokejovej Tipsport extraligy v Brne, v ktorom domáca Kométa podľahla Zlínu 0:1. Na ľade sa poriadne iskrilo a vzduchom lietali päste!

"Když se u nás chlapi poperou...", - refrén hitu hudobnej skupiny Kabát bol  mottom nervózneho súboja českej hokejovej Tipsport extraligy v Brne, v ktorom domáca Kométa podľahla Zlínu 0:1. 12 sekúnd pred sirénou sa na ľade strhla hromadná bitka. VIAC O HOKEJOVEJ POTÝČKE TU.

Blížiacu sa štvrtú prehru v rade a fakt, že v posledných štyroch vzájomných dueloch so Zlínom nezískali ani bod, znášali Brňania veľmi ťažko a v závere im praskli nervy.

Eskaláciu napätia zavinil súboj bitkára Kométy  Jakuba Koreisa s kapitánom hostí Petrom Čajánkom. Po ich konflikte sa do bitky pustili striedačky oboch tímov.

„Očakávali sme to, útoky na Čáju tam boli už predtým. Bolo to cielené a vieme, z koho hlavy to vyšlo!“, tvrdil po zápase obranca Martin Hamrlík. Hnev zlínskych hráčov bol nasmerovaný na ich bývalého kauča, dnes trénera Kométy Zdeňka Veneru. „Kričali sme na neho, že je to úbohé!“, dodal Martin Hamrlík.

"Posmievali sa nám a nadávali nám!", kontruje brnenský útočník Jakub Koreis.

Na hromadnú bitku v nervóznom zápase, v ktorom arbitri potrestali hriešnikov až 167 trestnými minútami, si posvieti aj vedenie českej Tipsport extraligy. A určite bude vyšetrovať aj správanie brnenského trénera Zdeňka Veneru, ktorý podľa hráčov Zlína mal celý incident vyprovokovať.

 

12 sekúnd pred koncom súboja hokejistov Brna a Zlína sa na ľade strhla poriadna bitka

idnes - Hokejistom Brna a Zlína tiekli nervy

Súvisiace články