Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Čechov sa opäť pobil! Vylúčia ho už z KHL?
Zdielať na

Čechov sa opäť pobil! Vylúčia ho už z KHL?

Každá sranda niekde končí. V prípade hokejistov Čechova to navyše žiadna sranda nikdy nebola. Iba ak pre nich. Víkendová bitka neobľúbených zurvalcov s hráčmi Traktoru Čeľabinsk však bola poslednou kvapkou v pohári trpezlivosti vedenia KHL. Konečne! Víťazu pohrozilo vylúčením zo súťaže!

Dôvod na vyvolanie bitky bol prozaický. Víťaz prehral 1:5 a jeho hromotĺci v záverečných minútach predviedli klasické nechutné divadlo: likvidačné zákroky na súpera a bitie protihráčov hlava-nehlava. Všetko vyvrcholilo súbojom oboch brankárov Matta Daltona a Michaela Garnetta. 

KHL ešte v sobotu večer nadelila Čechovu tresty. A poriadne tvrdé. Jeremy Jablonsky má stop na 8 duelov a hrozí mu aj trest do konca sezóny. Kip Brennan dostal dištanc na 12 zápasov. Ďalší zaplatia vysoké pokuty.

Zlý tím súťaže má toho na rováši za 12 mesiacov naozaj dosť. Brutálne napadnutie hokejistov Omsku, strkanice, provokácie a bitky s hráčmi Rigy, Popradu či Metallurgu Magnitogorsk. Napadnutie diváka trénerom i ruvačku veľkých "chlapov" Čechova na svadbe.

Disciplinárna komisia KHL si zrejme po víkende povedala stačilo. A navrhla rade súťaže, aby kvôli opakovaným hrubým prehreškom celý tím Víťaza vylúčila z ligy.

V tomto prípade sa však oplatí dodať, že toto tu už bolo. A napokon k žiadnemu vylúčeniu nedošlo. A tak sa zdá, že klub s mafiánskymi maniermi na ľade má v KHL silnejšiu pozíciu než ako je vedenie ligy ochotné priznať.

KHL.ru