Jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Čo dnes dokáže fanúšik? Zachová si tvár pri pocte Demitrovi?
Zdielať na

Čo dnes dokáže fanúšik? Zachová si tvár pri pocte Demitrovi?

Zdroj: web - Demitra a Šatan

Šatan sa vracia na miesto slovných útokov. V nedeľu si v Trenčíne užil svoje od fanúšikov Dukly a dnes tam ide v drese Slovenska odohrať spomienkový duel na počesť Pavla Demitru.

Hokejový klub Dukla Trenčín sa dištancoval od urážok fanúšikov na adresu kapitána Slovana Bratislava Miroslava Šatana v nedeľňajšom extraligovom stretnutí. Tridsaťsedemročný krídelník pred svojím odchodom do zámoria hral dve sezóny za tím spod hradu Matúša Čáka. Trenčianskych fanúšikov irituje Šatanov nezáujem o vlastnú trenčiansku minulosť a jeho "nedotknuteľnosť" rozhodcami v Tipsport extralige, ktorú Šatan podľa ich domnienok zneužíva v prospech svojho tímu.

Šatan sa do Trenčína vráti v utorok, keď v drese výberu Slovenska odohrá exhibičný zápas na počesť Pavla Demitru. "Mottom klubu je vychovávať hokejistov a ponúkať divákom športové zážitky. Vedenie hokejového klubu Dukla Trenčín si váži Šatanov prínos pre trenčiansky i slovenský hokej. Aj preto si vážime, že sa Miroslav v utorok zúčastní na exhibičnom hokejovom zápase na počesť legendy - Pavla Demitru. Vyzývame tým aj našich fanúšikov, ktorých podporu si vážime a sme za ňu vďační, aby privítali nielen Mira Šatana, ale aj celý výber hráčov reprezentácie, ktorí sú ozdobou slovenskej hokejovej ligy, na našom štadióne ako vzácných hostí, tak ako si zaslúžia. Športová rivalita je na ľade vždy pri ligových zápasoch neúprosná, ale mimo extraligových zápasov by sme si mali vedieť vážiť aj súpera, ktorý tiež na ľade robí všetko preto, aby vyhral, aby dosiahol úspech.Veríme, že aj vďaka fanúšikom Dukly Trenčín, ktorých podporu nám neraz závidia aj iné kluby, zažijeme v utorok neopakovateľný hokejový zážitok a uctíme si pamiatku veľkého hráča," píše sa v stanovisku vedenia HK Dukla Trenčín, ktoré zverejnil klubový web.

Spomienková exhibícia začína dnes o 17:30h a vysiela ju aj športová internetová televízia HUSTE.tv. Spolukomentátorom Miroslava Šuchtera bude v štúdiu HUSTE.tv Zdeno Cíger.

Pripájame zostrih najzaujímavejších momentov zo spomínaného nedeľňajšieho súboja 25. kola Tipsport extraligy Trenčína so Slovanom, ktoré vysielala internetová televízia HUSTE.tv.

Súvisiace články