Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
VIDEO: Šialenec na striedačke! Už aj tréner Čechova sa bije
Zdielať na

VIDEO: Šialenec na striedačke! Už aj tréner Čechova sa bije

Popradčania majú šťastie. Až teraz si uvedomili, že ten slušný tréner Čechova sa dokáže poriadne rozzúriť. Po víťaznom góle Obšuta v Minsku si vzal hokejku svojho zverenca a mlátil ňou divákov.

Hokejisti tímu Viťazu Čechov sa teda postarali o ďalší škandál. A nielen hokejisti, ale aj ich tréner Andrej Nazarov. V nedeľňajšom stretnutí na ľade Dinama Minsk totiž psychicky nezvládli záver duelu.

Minsk s tromi Slovákmi v zostave dvakrát prehrával, no v závere len 44 sekúnd pred sirénou po strele od modrej Jaroslav Obšut po prihrávke Petra Podhradského  rozhodol o víťazstve Dinama nad Víťazom 3:2.Podhradský zaznamenal pri výhre 3:2 tri asistencie. 

Druhú prehru v rade "bitkársky" tím nezniesol a záver duelu sa niesol v znamení šarvátok. Diváci zahádzali ľadovú plochu na znak nesúhlasu s dianím na ľade a ich pokriky nezvládol ani tréner hostí. Situáciu sa však snažil "zachrániť": "Viedli sme v zápase 2:1, ale v závere sme vedenie neudržali Naši kanadskí hráči sa rozhodli - rovnako ako v NHL - nechať súperovi odkaz na ďalší duel. Nanešťastie, hŕstka fanúšikov, ktorá bola okolo našej striedačky a provokovala mladých hráčov, nepochopila dianie na ľade. Na nás leteli mince, zapaľovače a ďalšie predmety. Niekto jedného nášho hráča udrel vlajkou. V tejto situácii mi ako hlavnému trénerovi neostávalo nič iné ako len zasiahnuť a dostať celú situáciu pod kontrolu."

V Poprade tréner Nazarov rozosmial novinárov na tlačovej konferencii po zápase LEV - Víťaz, vraj na ľade žiadnu bitku nevidel. Čo znamená bitka v jeho ponímaní, môžeme vidieť.

Bitka_Jablonski_Gelašvili

sportacentrs

Súvisiace články