Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
VIDEO: Bitkári z Čechova opäť v akcii, brutálne zmlátili brankára
Zdielať na

VIDEO: Bitkári z Čechova opäť v akcii, brutálne zmlátili brankára

Hokejoví bitkári z Čechova sa opäť previedli v plnej paráde. V KHL znova ukázali, že sú im bližšie bojové umenia, než parádne ťahy s hokejkou a pukom.

Tentoraz si poplietli ľadovú plochu s klietkou pre ultimatívne zápasy v zápase proti Magnitogorsku. "Vyznamenala" sa dvojica Kanaďanov Jeremy Jablonski a Christoper Brennan. Až trikrát počas duelu napadli brankára súpera Georgija Gelašviliho. "Títo chlapci strávili dosť času v severoamerických ligách, chcel by som vedieť, čo im je známe o kódexe cti. Ich hrou som prekvapený," povedal kapitán Magnitogorska Sergej Fjodorov.

Vyše stokiloví bitkári si "obľúbili" brankára...

Obaja kanadskí hokejisti pôsobiaci vo farbách Čechova majú nad sto kíl a obaja obľubujú potýčky a zákernosti. V štvrtkovom zápase s Magnitogorskom najprv Brennan ľavačkou strhol Gelašvilimu masku, ten si pripravil hokejku na obranu, no pomstiť sa prišiel spoluhráč.

V druhom prípade si počkal pre zmenu Jablonski, ktorý brankára sekol zozadu do lýtka, kde nemá chránič a ten putoval v bolestiach na ľad. Do tretice vyprovokoval hromadnú bitku opäť Jablonski, ktorý najprv stiahol gólmanovi Magnitogorska masku, potom aj dres a mastenica bola na svete.

Gelašvili sa v afekte metal ako ryba na suchu

Brankár Gelašvili znášal napadnutie svojej osoby naozaj ťažko. Do pol pása vyzlečený z výstroja sa v afekte metal ako ryba na suchu. Ak to bola výzva na férovku pre Jablonskeho, bolo dobré, že k nej neprišlo. Dobré pre Gelašviliho...

Kanadskí bitkári provokovali aj fanúšikov

Obaja kanadskí provokatéri napokon skončili na trestnej lavici. V ten večer to nebolo po prvý raz. V hľadisku mali plné ruky práce aj zástupcovia armády. Tí museli upokojovať rozzúrených fanúšikov, ktorých Kanaďania z lavice hanby výdatne provokovali...

Bitka_Jablonski_Gelašvili

sportacentrs

Súvisiace články