Jasno
13°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Rozlúčka s kapitánom Demitrom (†36). NAŽIVO od 10:00
Zdielať na

Rozlúčka s kapitánom Demitrom (†36). NAŽIVO od 10:00

Vo štvrtok 15. septembra sa v Trenčíne na zimnom štadióne uskutoční verejná rozlúčka s legendárnym hokejistom Pavlom Demitrom. Stránka noviny.sk vám už od 10:00 prinesie priamy prenos.

"Očakávame účasť širokej verejnosti nielen z Trenčína, ale z celého Slovenska,“ uviedol šéf organizačného tímu Branislav Celler. Program ceremónie sa podľa neho stále dolaďuje. Pozvaní sú aj Demitrovi spoluhráči zo slovenských i zámorských klubov, kamaráti a ďalšie hokejové legendy, pôjde asi o 500 ľudí.

Verejnosť sa môže lúčiť do 14:00

Verejnosť môže vzdať hokejistovi hold do 14.00 pri jeho rakve, ktorá bude na štadióne vystavená. „Celá tá rozlúčka bude dôstojná, pietna - taká, akú si náš Paľo zaslúžil,“ povedal Celler.

Akcia si vyžiada aj dopravné obmedzenia v okolí zimného štadióna na Sihoti. Do tejto oblasti vrátane Rázusovej ulice nebude povolený vjazd áut ani autobusovej hromadnej dopravy, ktorá bude odklonená. Celler vyzýva ľudí, aby preto radšej prišli na štadión pešo. Pred štadiónom bude veľkoplošná obrazovka, ktorá bude prenášať celý priebeh ceremónie.

Priamy prenos vysielame v spolupráci s kolegami z jojkárskej internetovej televízie HUSTE.tv.

Na hokejového hrdinu spomínajú aj známe tváre slovenského showbiznisu. Mnohí s ním mali pekný kamarátsky vzťah. Pozrite si video.

tv joj

Súvisiace články