Jasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Najväčšia hanba Bratislavy ožila pred MS pestrými farbami
Zdielať na

Najväčšia hanba Bratislavy ožila pred MS pestrými farbami

Znehodnotené priestory podchodu na Trnavskom mýte získali pred MS nový, moderný vzhľad.

Steny podchodu zdobia stovky grafitových náterov, obrázky tematicky venované nielen majstrovstvám sveta v ľadovom hokeji, ale aj dopravnej využiteľnosti tohto dôležitého verejného priestoru, ktorým sa počas hokejového šampionátu preženú tisíce hokejových fanúšikov.

Online prenosy zo zápasov, aktuálne výsledky, štatistiky, súpisky, ale aj online hra. To všetko nájdete práve TU!

V bratislavskom podchode na Trnavskom mýte sa zišla elita slovenského graffiti, aby skultúrnila priestory pre očakávaných návštevníkov MS v hokeji. Lepší nápad na magistráte mesta snáď ani nemohol vzniknúť... Postrehy ľudí hovoria za všetko:

Saška: Vyzerá to skvelo....opäť mesto našlo lacnú pracovnú silu.... Dúfam, že aspoň spotrebný materiál dostali umelci preplatený.
Zora: Geniálne. Nejako takto si predstavujem aj pešiu lávku na moste SNP, ktorá je len nudná, nudná a sivá.... Možno obrazy mesta, histórie, možno grafity... len nech to nie je také nudné.
Teo: Je to momentálne to najlepšiie riešenie aké sa mohlo spraviť. Takto by podchod hnil, dalších 20 rokov, lebo by stále neboli peniaze na opravenie, naďalej by sa na niečo vyhováralo. Doteraz je v podchode napísaná linka číslo 6, ktorú som nikdy jazdiť nevidel, to tiež o niečom svedčí. Buďme radi, že podchod pred majstrovstvami a po majstrovstvách bude konečne nejako vyzerať a myslím, že sa nemáme za čo hanbiť.