Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Višňovského štart otázny, Gáborík už proti Slovinsku
Zdielať na

Višňovského štart otázny, Gáborík už proti Slovinsku

Zdroj: TASR

Slovenský hokejový reprezentant Marián Gáborík nastúpi na blížiacich sa majstrovstvách sveta 2011 v Bratislave a Košiciach už v piatkovom úvodnom zápase Slovákov.

V zápase sa zverenci Glena Hanlona stretnú so Slovincami (20.15 h). Krídelník New York Rangers to potvrdil v rozhovore pre denník Šport. "Keď pôjde všetko tak, ako by som chcel, v utorok alebo najneskôr v stredu by som mohol odcestovať z USA. Budem potrebovať nejaký čas na aklimatizáciu z dôvodu časovému posunu, ale nevidím v tom problém. Chcel by som si so slovenským tímom ešte zatrénovať a v piatok proti Slovinsku už hrať," povedal pre utorňajšie vydanie denníka Šport 29-ročný trenčiansky odchovanec.

Online prenosy zo zápasov, aktuálne výsledky, štatistiky, súpisky, ale aj online hra. To všetko nájdete práve TU!

Nejasná je v súčasnosti situácia ohľadom štartu Ľubomíra Višňovského, pre ktorého sa klubová sezóna v Anaheime skončila v nedeľu. Podľa blogu riaditeľa Ducks pre nové médiá Adama Bradyho na klubovej internetovej stránke mal počas play-off Višňovský zdravotné problémy. Slováka by podľa neho údajne mohli trápiť obe ramená. Oficiálne však túto správu manažment Ducks, samotný hráč či niekto zo slovenskej reprezentácie nepotvrdil. Slovensko sa v základnej A-skupine na MS 2011 stretne so Slovinskom, Nemeckom a Ruskom.