Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Šok v príprave pred MS! Zedník sa zbalil a odišiel!
Zdielať na

Šok v príprave pred MS! Zedník sa zbalil a odišiel!

Šokujúca správa z tábora slovenskej hokejovej reprezentácie - Richard Zedník nebude hrať na MS!

Táto nečakaná správa sa prevalila až po skončení prípravného zápasu Slovensko - Švédsko (2:5) v Košiciach, ale Richard Zedník sa už ráno pred duelom zbalil, neabsolvoval rozkorčuľovanie a odišiel od tímu.

Podľa našich informácií prišlo k slovnej prestrelke medzi ním a trénerom Glenom Hanlonom, ktorý sa mu snažil vysvetliť, že ho zatiaľ nebude využívať v presilových hrách a dá prednosť Richardovi Pánikovi. Zedník údajne tresol dverami a odišiel od reprezentácie. Vypol si mobilný telefón a nekomunikuje ani so spoluhráčmi.

Tréner Hanlon: "Richard sa po utorňajšom tréningu rozhodol opustiť tím a nereprezentovať Slovensko na majstrovstvách sveta. Dôvody musí povedať Richard, ja ich nechcem komentovať."

Aj keď Hanlon pripúšťa, že Zedník má stále otvorené dvere do reprezentácie, je otázne, či dnes už bývalý útočník AIK Štokholm nájde silu vrátiť sa, ospravedlniť sa a pokračovať ďalej. A či by to po takomto extempore bola vôbec dobrá voľba pre mužstvo. Možno teraz mrzia už aj Petra Bondru jeho unáhlené slová, že Tomáš Tatar vraj nezapadá do koncepcie tímu.

Faktom ale je, že slovenská hokejová reprezentácia prišla o dôležitý pokoj, ktorý pred začiatkom šampionátu nutne potrebuje.

sita

Súvisiace články