Oblačno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Šampionát štartuje o 50 dní! Hľadáme dobrovoľníkov...
Zdielať na

Šampionát štartuje o 50 dní! Hľadáme dobrovoľníkov...

Zdroj: joj

Už len 50 dní zostáva do úvodného buly MS 2011 IIHF! Organizátori stále hľadajú dobrovoľníkov. Podľa požiadaviek to však budú skôr nevoľníci.

Neoddeliteľnou súčasťou veľkých športových podujatí na celom svete sú dobrovoľníci. Jedinečné športové podujatie na Slovensku - Majstrovstvá sveta 2011 IIHF v Bratislave a Košiciach (29.4. – 15.5. 2011) sa bez ich pomoci nezaobídu. Pre neutíchajúci záujem o prácu dobrovoľníka sa Organizačný výbor Majstrovstiev sveta  2011 IIHF rozhodol dať šancu ďalším záujemcom stať sa súčasťou šampionátu.

Nábor dobrovoľníkov, ktorí sa budú podieľať na organizácii Majstrovstiev sveta 2011 IIHF sa uskutočnil vo dvoch fázach. „Väčšinu pozícií už máme obsadených. Máme za sebou prvé dve školenia dobrovoľníkov, ktoré dopadli veľmi úspešne. Vzhľadom na to, že sa ale vysokoškolákom posunul termín
štátnych skúšok práve na čas šampionátu, prišli sme o niekoľkých adeptov, ktorí museli napokon uprednostniť školské povinnosti pred dobrovoľníctvom. Navyše, otvorilo sa nám ešte niekoľko pozícií, takže sme sa rozhodli dodatočne umožniť záujemcom, aby sa mohli prihlásiť za dobrovoľníkov,“
povedala manažérka dobrovoľníkov Zuzana Jánošová.

Táto ponuka platí výlučne pre Bratislavu. Záujemcovia, ktorý by chceli robiť dobrovoľníka v Bratislave môžu zaslať svoj životopis do 18.marca 2011 na e-mailovú adresu: [email protected].

Dobrovoľník by mal byť motivovaný, priateľský a ústretový. Okrem toho musí mať v čase Majstrovstiev sveta 2011 IIHF minimálne 18 rokov, musí byť bezúhonný a ovládať cudzie jazyky (najmä angličtinu).
Skúsenosti s dobrovoľníctvom sú vítané. Veľmi dôležitou podmienkou je voľný pracovný čas, t.j. byť k dispozícii počas všetkých alebo väčšiny dní konania Majstrovstiev sveta 2011 IIHF.

Súvisiace články