Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vinný! Hokejista Kolník na súde s podmienkou
Zdielať na

Vinný! Hokejista Kolník na súde s podmienkou

Zdroj: SITA

Vinný z vydierania a vyhrážania sa asistentke HK Nitra

Bývalého slovenského hokejového reprezentanta Ľubomíra Kolníka v pondelok uznala sudkyňa nitrianskeho súdu vinným z vydierania a vyhrážania sa asistentke hokejového klubu HK Nitra Lenke Laukovej a udelila mu podmienečný trest na dva roky. Informuje o tom denník Plus jeden deň.

Štyridsaťdvaročný Ľ. Kolník mal za necelý rok poslať zamestnankyni klubu približne dvetisíc nie príliš príjemných esemesiek. Dôvodom mal byť nevyrovnaný dlh za pneumatiky, ktoré jej predal. Lenka Lauková rovnako uviedla, že Kolník mal o ňu záujem aj ako o ženu, ale ona ho odmietala. To malo vyvrcholiť opakovanými slovnými útokmi.

"Správ bolo asi dvetisíc. Vyhrážal sa mi mafiou i policajtmi. Vraj zničí mňa i moju rodinu,“ cituje výpoveď Laukovej denník Plus jeden deň, pre ktorý Ľubomír Kolník tvrdil, že mal so žalobkyňou intímny vzťah. On ho však mal ukončiť a v celom súdnom spore ide iba o krivé obvinenia ohrdnutej milenky.
Rozsudok ešte nie je právoplatný, právna zástupkyňa bývalého hokejistu prezradila, že so svojím klientom plánujú podať odvolanie.