Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Sapara rozhodol o výhre Rosenborgu, góly strieľali aj "Turci"
Zdielať na

Sapara rozhodol o výhre Rosenborgu, góly strieľali aj "Turci"

Zdroj: TASR

Strelecky to išlo legionárom zo Slovenska

V nedeľňajšom zápase 29. kola tureckej futbalovej ligy Kayserispor - Konyaspor (1:1) sa strelecky presadil Slovák Roman Kratochvíl, ktorý úspešne premeneným pokutovým kopom v 67. min zachránil hosťom bod. Pre Kratochvíla to bol už šiesty presný zásah v sezóne. Druhý tím tabuľky Besiktas Istanbul nezaváhal na ihrisku Eskisehirsporu a po víťazstve 2:0 stráca na cedúci Sivasspor naďalej jeden bod. O druhý presný zásah Besiktasu sa postaral v 86. min slovenský reprezentant Filip Hološko.

Výsledky Nórskej ligy:

Fredrikstad - Aalesund 0:1, FT Lyn - Sandefjord 1:2, FT Odd Grenland - Valerenga Oslo 2:2, FT Start Kristiansand - Tromsö FT 3:1, Stromsgodset - Stabaek 1:0, Lilleström - Rosenborg Trondheim 1:2 (Sapara odohral celý zápas a v 89. min strelil víťazný gól)

Výsledky Tureckej ligy:

Genclerbirligi - Gaziantepspor 1:0, Kayserispor - Konyaspor 1:1 (R. Kratochvíl (Konyaspor) hral celý zápas a v 67. min premenil pokutový kop), Bursaspor - Denizlispor 2:0, Kocaelispor - Antalyaspor 1:0, Eskisehirspor - Besiktas Istanbul 0:2 (Hološko (Besiktas) odohral celý zápas a v 86. min strelil gól), Galatasaray Istanbul - Ankaraspor 1:1