Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Pálffy bude ministrom spravodlivosti
Zdielať na
Hokej

Pálffy bude ministrom spravodlivosti

Zdroj: ziggy.szm.sk

Žigmund Pálffy v rámci dňa na Ministerstve spravodlivosti SR, ktorý bude vo štvrtok, navštívi aj väznicu v Justičnom paláci v Bratislave.

Hokejista Žigmund Pálffy v rámci dňa na Ministerstve spravodlivosti SR vo štvrtok 29. mája navštívi aj väznicu v Justičnom paláci v Bratislave.

Hráč HK 36 Skalica sa ešte pred sezónou stavil s exministrom pôdohospodárstva Miroslavom Jureňom, že Skalica skončí do 4. miesta. V hre bol jeden deň na ministerstve pôdohospodárstva v pozícii jeho šéfa.

Stávku hokejista vyhral, Jureňa však medzičasom skončil na poste ministra. Sľub mu napokon pomôže splniť jeho stranícky kolega Štefan Harabin.

Pálffyho čaká jeden deň v rezorte ministerstva spravodlivosti, po návšteve ministerstva sa pozrie aj do väznice v Justičnom paláci, v ktorej sa aj naobeduje.

Na poludnie sa zúčastní na diskusii so študentmi Gymnázia na Vazovovej ulici v Bratislave na tému drogy a šport, popoludní ho čaká ešte aj návšteva Okresného súdu v Skalici a prijatie primátorom mesta, v ktorom sa narodil.

Zdielať na