Jasno
19°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Oslavy titulu včera nemali konca-kraja
Zdielať na
Hokej

Oslavy titulu včera nemali konca-kraja

Siedmy titul po siedmich zápasoch získali hokejisti bratislavského Slovana včera večer. Zápas bol jednou obrovskou drámou. Radosť si naplno vychutnávali, veď to je ich siedmy titul majstra Slovenska v ľadovom hokeji. <b>VIDEO: Oslavy fanúšikov i hráčov</b>

Siedmy titul po siedmich zápasoch získali hokejisti bratislavského Slovana včera večer. Zápas bol jednou obrovskou drámou. Radosť si naplno vychutnávali, veď to je ich siedmy titul majstra Slovenska v ľadovom hokeji.

Finálový zápas bol jednou veľkou dramatickou udalosťou nielen pre hráčov, ale aj pre divákov. Ako nám prezradil brankár bratislavského Slovana "Bola to dráma, o to radostnejšie boli oslavy už hneď po zápase v šatni."

Manažér belasých Maroš Krajčí pred zápasom hráčov milo prekvapil so slovami, že preňho sú víťazmi, aj keby finále prehrali a to je možno aj recept na ich úspešné zavŕšenie siedmeho finálového zápasu.  "Som veľmi šťastný, že som získal titul majstra na Slovensku i keď už jeden mám zo Švédska," prezradil nám Róbert Dome.

Tvrdí muži sa po zápase zmenili na milujúcich otcov a svoju radosť zdieľali so svojimi miláčikmi v náručí. Krátko po polnoci sa hokejisti premiestnili do známeho bratislavského baru, kde zábava naberala grády. Pri oslavách si do svedomia vstúpil aj Rado Kropáč ktorý sa kvôli faulu na kamaráta Jendeka z Košíc musel na finále len pozerať.

Viac sa dozviete v dnešných Novinách TV JOJ.











Zdielať na