Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bývalý hokejista Michal Mravík zomrel pri autonehode
Zdielať na
Hokej

Bývalý hokejista Michal Mravík zomrel pri autonehode

Dostal v zákrute šmyk, jeho audi sa stalo neovládateľným a skončilo v strome. Bývalý útočník bol na mieste mŕtvy, jeho spolujazdec bojuje o život. <b>VIDEO: zábery hasičského a záchranného zväzu</b>

Medzi Skalkou nad Váhom a Nemšovou havaroval včera večer 37-ročný bývalý hokejista Dukly Trenčín Michal Mravík. Dostal v zákrute šmyk, jeho audi sa stalo neovládateľným a skončilo v strome.

Bývalý útočník bol na mieste mŕtvy, jeho spolujazdec bojuje o život. Spolu so 17-ročným mladíkom sa vracal z golfu a viezol ho domov do Nemšovej. Len pár kilometrov pred cieľom ale havarovali.

"Pri prejazde pravotočivou zákrutou zišiel z cesty, kde narazil do stromu. Pri náraze utrpel smrteľné zranenie," povedala hovorkyňa KR PZ v Trenčíne Katarína Hlaváčová.

Podľa niektorých svedkov, išiel veľkou rýchlosťou. Najskôr vletel do poľa, odtiaľ sa vrátil späť na cestu. Išiel však tak rýchlo, že auto už nedokázal ovládať. To opäť zbehlo do jarku a narazilo rovno do stromu. Na miesto okamžite dorazili záchranári.

"Jednotka hasičského a záchranného zboru po príchode na miesto okamžite nasadila na vyprostenie uviaznutého vodiča hydraulické náradie. Náraz ho v aute doslova uväznil. Trvalo niekoľko minút, kým sme ho dostali von. Nevedeli sme mu už však pomôcť," povedal Milan Dudák z Hasičského a záchranného zväzu Milan Dudák.

Smrť bývalého hokejového útočníka je pre všetkých šokom. "Bol to chalan veľmi aktívny, ktorý do toho dával všetko. Taký bol aj v hokeji aj v golfe. To je šok, to sa nedá inak povedať," povedal jeho spoluhráč Ján Pardavý.

"Niekto ak napíše, že mali životnú smolu, tak to je pravda,"
smutne skonštatoval jeho nešťastný otec Michal Mravík.

Viac sa dozviete v dnešných Krimi Novinách.

Zdielať na