Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Bývalý útočník Dukly Trenčín Mravík zomrel pri autonehode
Zdielať na
Hokej

Bývalý útočník Dukly Trenčín Mravík zomrel pri autonehode

Zdroj: TV JOJ/ilustračné

Bývalý hokejový útočník Dukly Trenčín Michal Mravík (37) dnes podvečer zomrel pri autonehode medzi obcami Skalka nad Váhom a Kľúčové pri Trenčíne

Bývalý hokejový útočník Dukly Trenčín Michal Mravík (37) dnes podvečer zomrel pri autonehode medzi obcami Skalka nad Váhom a Kľúčové pri Trenčíne. Jeho Audi TT vrazilo do stromu.

"Žiaľbohu, je to pravda. Oznámili mi to kolegovia, čo tam zasahovali. Bol to aj náš kamarát. Musel som to oznámiť niekoľkým známym," uviedol hasič Pavol Rapan. "Počul som to, kamarát mi volal, ale nič viac o tom neviem," reagoval generálny manažér Dukly Trenčín Eduard Hartmann. Údajne bol s Mravíkom v aute ešte jeden človek, ktorý vyviazol so zlomenou nohou.

Mravík vo svojej hokejovej kariére hrával za Dubnicu, ale najmä za Duklu Trenčín, s ktorou získal v roku 1997 titul. V roku 2001 mal svoju najúspešnejšiu sezónu v drese Dukly, v 55 zápasoch základnej časti nazbieral 43 bodov, v 14-tich dueloch play off potom pridal tri góly a päť asistencií. Dukla vtedy prehrala vo finále s HKm Zvolen.

Ako člen víťazného tímu získal titul aj v roku 2004, čo bola jeho posledná sezóna v profesionálnej kariére. Do reprezentácie sa neprebojoval. V súčasnosti Mravík podnikal.

Zdielať na