Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
S Čechmi vyhráme
Zdielať na
Hokej

S Čechmi vyhráme

Slovenskí hokejisti do 20 rokov nepochybujú o tom, že Čechov dnes v domácom prostredí na majstrovstvách sveta porazia. <b>VIDEO: naši sú optimisti, pozrite si aj góly zo zápasu s Kanadou</b>

Naši mladí hokejisti si pred dnešným zápasom proti českým rovesníkom veria. Ak chceme postúpiť zo základnej skupiny majstrovstiev sveta, musíme konečne vyhrať. V tabuľke sme pred Čechmi vďaka skóre, ale náš dnešný súper bude mať výhodu domáceho prostredia.

Slovenskí hokejoví reprezentanti do 20 rokov absolvovali zaujímavú prípravu, keďže v prvej polovici sezóny pravidelne hrali najvyššiu ligovú súťaž. Nedarilo sa im, lebo zo seniormi všetko prehrali a ani v prípravných medzištátnych zápasoch na tom neboli lepšie. Rovnako prehrali aj oba doterajšie zápasy na MS.

Napriek tomu, že Čechov doma považujú za miernych favoritov, cítia, že dnes môžu vyhrať. Veria, že postúpia ďalej a budú mať možnosť bojovať o postup aspoň do semifinále. Výhodou môže byť, že svojich súperov dobre poznajú, to však platí aj opačne. Včera sa počas tréningu stretli aj na ľade.

Zápas Česko – Slovensko sa hrá dnes v Pardubiciach a začína sa o štvrtej popoludní.

Zdielať na