Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Meszároš asi príde o zápis v histórii Prudential Center
Zdielať na
Hokej

Meszároš asi príde o zápis v histórii Prudential Center

Zdroj: SITA/AP/Fred Chartrand

Slovenský hokejový obranca Andrej Meszároš pokrstil novú arénu Prudential Center gólom, videotechnika ho však o zápis v histórii pravdepodobne pripraví

Slovenskému hokejovému obrancovi v službách Ottawa Senators Andrejovi Meszárošovi sa v sobotu podarilo zapísať do histórie nového stánku tímu New Jersey Devils - Prudential Center, no pri premiérovom góle v novej aréne nakoniec pravdepodobne bude svietiť meno Chrisa Neila.

Ten totiž podľa videozáznamov "vložil" čepeľ hokejky do strely rodáka z Považskej Bystrice. Meszárošovi však už nikto nevezme pocity bezprostredne po góle, keď vypredaná novučičká hala ocenila jeho úspešný pokus od modrej čiary. Dvadsaťdvaročný bek podal v sobotu v Newarku výborný výkon a bol najlepším obrancom na ľade posledné výkony približujú odchovanca trenčianskeho hokeja k jeho nováčikovskej sezóne.

V ročníku 2006/07 trochu zaostal za svojou povesťou, no v súčasnosti má sezónu rozbehnutú na reprízu edície 2005/06. "Keď sa darí celému tímu, hrá sa lepšie aj jednotlivým hráčom. V minulej sezóne sme nezačali dobre a ani mne to veľmi nešlo," povedal Meszároš, ktorého Ottawa figuruje na druhej pozícii spomedzi všetkých mužstiev pelotónu profiligy za vedúcim Detroitom.

V dobré výkony slovenského obrancu verí aj generálny manažér "Sens" Bryan Murray, ktorý očakáva od Meszároša minimálne opakovanie jeho nováčikovskej sezóny.

Zdielať na