Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Andrašovský s premiérovým gólom v drese Zlína
Zdielať na
Hokej

Andrašovský s premiérovým gólom v drese Zlína

Zdroj: Adam Keys/ilustračné

Slovenský hokejový útočník Dušan Andrašovský sa po prestupe do tímu RI Okna Zlín dočkal v nedeľňajšom zápase českej extraligy premiérového gólu v novom mužstve.

Slovenský hokejový útočník Dušan Andrašovský sa po prestupe do tímu RI Okna Zlín dočkal v nedeľňajšom zápase českej extraligy premiérového gólu v drese nového zamestnávateľa. Podobne ako s Pardubicami pred necelým mesiacom, ani s mužstvom z Valašska však na ľade Sparty Praha neuspel.

"Koľko budem musieť zaplatiť za prvý gól, sa dozviem až v Zlíne. Teraz na to v kabíne nie je nálada," povedal po stretnutí pre český portál idnes.cz 30-ročný rodák zo Žiaru nad Hronom.

V zlínskom tíme sa 25-násobnému slovenskému reprezentantovi páči: "V Zlíne je veľmi dobrá partia. Až som sa čudoval, akú psychickú silu mužstvo má, aj keď prežíva krízu."

Mesto si Andrašovský ešte nestihol poriadne obzrieť, skôr si hľadá nejaké vhodné ubytovanie pre rodinu - manželku a dcérku Vanessu.

"Zháňam nejaké ubytovanie, aby sa celé rodina mohla presťahovať za mnou. Bude to ale ťažké, keďže malá práve začali v Plzni navštevovať materskú školu a dosť si tam zvykla," doplnil na záver rozhovoru pre portál idnes.cz dlhoročný hráč Zvolena a najmä Plzne.

Zdielať na