Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kopecký si včera pripísal mínusový bod
Zdielať na
Hokej

Kopecký si včera pripísal mínusový bod

Zdroj: SITA/AP/Mark Avery

Z trojice pondelkových zápasov kanadsko-americkej NHL malo Slovensko zastúpenie iba v jednom. O víťazstve Buffala nad Torontom rozhodol vlastný gól Buffalo - Toronto 5:4 po predĺžení (0:1, 0:1, 4:2 - 1:0)

Z trojice pondelkových zápasov kanadsko-americkej NHL malo Slovensko zastúpenie iba v jednom. Útočník Tomáš Kopecký nastúpil v drese Detroitu, ktorý prehral na ľade Anaheimu 3:6. Mladý krídelník dostal na ľade už trochu viac priestoru, keď odohral vyše desať minút, no do štatistík si pripísal iba jeden mínusový bod.

"Káčeri" vyhrali ešte len tretí duel z ôsmich odohraných a iba pomaly sa dostávajú do formy, vďaka ktorej v uplynulej sezóne vyradili Detroit vo finále Západnej konferencie a nakoniec získali Stanleyho pohár.

V derby tímov z dvoch strán Niagarských vodopádov sa z víťazstva tešili hráči Buffala, hoci ešte dvanásť minút pred koncom prehrávali s Torontom 0:2. "Šable" predviedli v poslednej tretine ďalší ofenzívny uragán a na pomer striel túto časť hry vyhrali 19:5. Domáci najskôr vyrovnali na 2:2 a potom ešte dvakrát dohnali náskok súpera. V predĺžení si Toronto vypilo kalich horkosti do dna a po strele Kotalíka si obranca McCabe korčuľou nešťastne posunul puk za bránkovú čiaru. Do konca nadstaveného času pritom zostávali necelé štyri sekundy.


Dva body z Vancouvru si odvážajú "žraloci" zo San Jose po víťazstve 4:2. Pomerne vyrovnaný duel bol aj dosť nervózny a rozhodcovia v ňom udelili až 80 trestných minút. O víťazovi sa rozhodlo až v poslednej tretine, ktorú lepšie zvládli hostia.

Výsledky včerajších zápasov NHL:

Buffalo - Toronto 5:4 po predĺžení (0:1, 0:1, 4:2 - 1:0)

Anaheim - Detroit 6:3 (2:1, 1:2, 3:0)

Vancouver - San Jose 2:4 (0:0, 1:1, 1:3)

Zdielať na