Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Skalica s prehľadom zvíťazila
Zdielať na
Hokej

Skalica s prehľadom zvíťazila

Zdroj: TV JOJ

HK VSR SR 20 / HK 36 Skalica 0:4 (0:2, 0:2, 0:0)

V 10. min si domáci brankár Hudáček hravo poradil s Pálffyho strelou od modrej čiary počas presilovej hry.

V 12. min však už Škadrovu delovku od modrej neudržal a Skalica viedla 1:0. O päť minút neskôr pridal druhý úspešný zásah favorizovaných hostí Pálffy, keď sa presadil v početnej výhode.

Na začiatku druhej tretiny slovenská dvadsiatka nevyužila vyše dvojminútovú presilovku o dvoch hráčov a následne pykala. V 28. min zachytil chybnú rozohrávku brankára Hudáčka skúsený Hartmann a poslal puk do prázdnej bránky - 0:3.

V 31. min si Skaličania na svoje konto pripísali štvrtý gól zásluhou Juraja Mikúša. V tretej tretine sa už nič podstatného neudialo. Hostia si svoj náskok udržali a húževnatí slovenskí mladíci na Záhorákov na čele s hviezdnym Žigom Pálffym (v tomto zápase 1+2) nestačili a stále tak čakajú na svoj prvý bod v aktuálnej sezóne.

Hlasy:

Štefan Mikeš (tréner SR "20"): "Začali sme bez pohybu, bez emócií, príliš profesorsky, zbytočne sme sa nechali vylučovať. Skalica rozhodla o svojom víťazstve už v prvej tretine. Potom sme chceli ešte zabojovať, ale už bolo neskoro. Dnes sme podali zlý výkon. Aj keď ide o mladých hráčov, ktorí nemajú stabilnú výkonnosť, my musíme hrať úplne inak. Takto ako proti Skalici si to rozhodne nepredstavujem."

Peter Oremus (tréner Skalice): "Po veľmi dobrom, disciplinovanom a zodpovednom výkone od prvej minúty sme tento zápas zvládli a mali ho plne pod kontrolou. Sme radi, že sa to dnes skončilo naším štvorgólovým víťazstvom."

Hokej - Slovnaft extraliga - predohrávka 26. kola:

HK VSR SR 20 - HK 36 Skalica 0:4 (0:2, 0:2, 0:0)

Góly: 12. Škadra (Pálffy, R. Hartmann), 15. Pálffy (J. Mikúš, R. Hartmann), 28. R. Hartmann (V. Vlk, Gründling), 31. J. Mikúš (Pálffy, V. Vlk)
Vylúčení: 6:9 na 2 min, presilovky 0:2, oslabenia 0:0, rozhodovali: Pavlovič - Galamboš, Orolin, 1037 divákov

Zdielať na