Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Juniori prehrali až v poslednej tretine
Zdielať na
Hokej

Juniori prehrali až v poslednej tretine

HK VSR SR 20 / HC Slovan Bratislava 2:5 (2:2, 0:0, 0:3). Pozrite si video zo zápasu.

Hneď prvá akcia hostí sa skončila gólom. Uram trafil žŕdku a Hujsa ho dorazil späť do siete, čím dosiahol štvrtý najrýchlejší extraligový presný zásah v sezóne. Mladý tím do 20 rokov to však nezlomilo a dokázal otočiť skóre.

Slovák v 7. min skvele našiel Čaládi a ten prekonal Chovana, ktorý dostal šancu v bránke Slovana, aby si jednotka Sasu Hovi oddýchla. O 5 minút neskôr dokonca reprezentačný výber do 20 rokov viedol, keď v presilovke všetko prepálil od modrej čiary obranca Beňa.

Slovan pridal a v 20. min po obstreľovaní domácej bránky vyrovnal pri početnej výhode Srdínko. V polovici zápasu mohol HK VSR SR 20 poslať opäť do vedenia kapitán Čaládi, ale netrafil odkrytú Chovanovu svätyňu. Na ľade sa odvíjala veľká dráma, bojovalo sa o každý kúsok ľadu, presnosť strelcom však dlho chýbala.

Skúsenosti na strane úradujúceho majstra sa napokon odzrkadlili v tretej tretine. Slovanu stačila na rozhodnutie päťminútovka medzi 43. až 48. min, keď sa z gólov postupne tešili Döme, ktorý dal svoj prvý gól v slovenskej extralige, Kapuš a Baček. Dvadsiatka po dvoch výborných tretinách tak opäť stratila šancu na dobrý výsledok v záverečnom dejstve.

Pozrite si video s najzaujimavejšimi momentmi zo zápasu.

HK VSR SR 20 - HC Slovan Bratislava 2:5 (2:2, 0:0, 0:3)

Góly: 7. Čaládi (Marek Slovák), 12. Beňa (M. Bališ) - 1. Hujsa (Uram, J. Chovan), 20. Srdínko (Uram, Kapuš), 43. Döme (Lažo, Devečka), 46. Kapuš (Uram, Kuľha), 48. Baček (Šiffalovič, Gráčik)

Vylúčení: 10:9 na 2 min, presilovky: 1:2, oslabenia: 0:0, rozhodovali: Halecký - M. Novák, Brath, 2237 divákov

Zdielať na