Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Skalica vyhrala aj bez Pálffyho
Zdielať na
Hokej

Skalica vyhrala aj bez Pálffyho

HK 36 Skalica - Dukla Trenčín 3:0 (1:0, 1:0, 1:0). Pozrite si video s gólmi a gólovými šancami oboch tímov.

Skalica v zostave bez Žigmunda Pálffyho a v bránke s Kučerom začala duel proti lídrovi tabuľky takticky a hlavne disciplinovane. Už v 2. min našiel T. Višňovský Šáteka, ale puk z jeho hokejky trafil Hálu.

Rovnako pochodil na druhej strane Pardavý, ktorého strelecký pokus skončil na Kučerovi. V úvodnom dejstve sa hra prelievala z jednej strany na druhú. Obaja gólmani sa na nedostatok práce sťažovať nemohli. Skaličania v 15. min nevyužili presilovku o dvoch hráčov, no v 17. min sa presadil premiérovým gólom v sezóne Hrtús, ktorý sa najlepšie sa zorientoval pred hosťujúcou bránkou - 1:0.

Na začiatku druhej tretiny pokračovali Skaličania v presilovke a T. Višňovský z medzikružia strelou zápästím poslal puk pomedzi betóny Hálu do bránky - 2:0. Počas celého dejstva mali domáci viac z hry, zásluhu na tom majú najmä nedisciplinovaní hráči súpera, Pardavý a A. Kollár inkasovali za nešportové správanie desaťminútové tresty.

Následné presilovky, aj o dvoch mužov, však domáci nevyužili. Následne sa viackrát zákrokmi blysol Kučera, ktorý zneškodnil nájazdy S. Salijiho, Mareka Haščáka a Čacha. V 36. min mohol Hartmann zvýšiť už na rozdiel troch gólov, ale po otočke trafil len do dobre postaveného Hálu. V 39. min Kučera pekným zákrokom vychytal Čacha.

V poslednom dejstve sa zaskvel brankár Kučera, ktorý si poradil so šancami Kollára i Baláža. Na druhej strane zase Hála nedovolil skórovať Hartmannovi, Školiakovi či Kocákovi. Aj v tretej tretine pridali domáci gól, keď 36 sekúnd pred koncom zápasu pri power play hostí do prázdnej brány tvrdou strelou zo stredného pásma skóroval útočník Juraj Mikúš.

Prinášame video s najzaujímavejšími momentmi zo zápasu:

HK 36 Skalica - Dukla Trenčín 3:0 (1:0, 1:0, 1:0)

Góly: 17. Hrtús (F. Novák), 22. T. Višňovský (Hollý, R. Hartmann), 60. J. Mikúš

Vylúčení: 5:12 na 2 min, navyše: A. Kollár, Pardavý 10 min za nešp. správanie, Fatyka (všetci Trenčín) 10 min za napadnutie zozadu, presilovky: 1:0, oslabenia: 0:0, rozhodovali: Grečko - Šefčík, Müllner, 3200 divákov

Zdielať na