Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Skalica po hodoch prehrala
Zdielať na
Hokej

Skalica po hodoch prehrala

Zdroj: TV JOJ

Najmä prvý skalický útok bol nebezpečný, ale ani to hosťom nestačilo. Pálffy neskóroval. Martin pritom mohol vyhrať aj väčším rozdielom. Martin - Skalica 5:3 (3:1, 1:2, 1:0)

Martin v prvých desiatich minútach zápasu spustil na skalickú bránku uragán. Hostia vtedy pôsobili dojmom, akoby ešte sedeli v autobuse. V tretej minúte domáci využili presilovku, keď Važan presne mieril do odkrytej bránky Záhorákov.

V 7. min sotva sa hosťujúci hráč vrátil z trestnej lavice, pálil obranca Vantroba z prvej a bolo 2:0. Po tomto údere sa do bránky Skalice postavil Kučera, ktorý nahradil nešťastného Rybára. V 10. min sa dôrazom pred bránkoviskom súpera blisol Dzerinš - 3:0. Už vtedy si Skalica zobrala time-out. Hostia v prvej tretine veľa vody nenamútili, no napriek tomu 40 sekúnd pred odchodom do kabín využili svoju presilovku, po strele M. Ivičiča bolo 3:1.

V 23. min si Markovič lišiacky nakorčuľoval na súperovu modrú čiaru a mazácky premenil svoj blafák do bekhendu - 4:1. Martinskú nekoncentrovanosť však už o 35 sekúnd neskôr využil na korekciu skóre Mikúš. V 31. mal Lakosil deravé betóny, čím nepohrdol Hollý a zápas sa tým zdramatizoval - 4:3.

V tretej tretine bola hra vyrovnaná. Najmä prvý skalický útok bol nebezpečný, ale ani on už nedokázal prekonať Lakosila. Rozuzlenie zápasu prišlo v 55. min, keď Beran po rýchlej akcii pečatil výsledok. Martin napokon mohol vyhrať ešte vyšším rozdielom, ale Markovič v 58. min trafil iba žŕdku hosťujúceho mužstva.

MHC Martin - HK 36 Skalica 5:3 (3:1, 1:2, 1:0)
Góly: 3. Važan (Vantroba, S. Hriňa), 7. Vantroba (Koložváry), 10. Dzerinš (Markovič), 23. Markovič (Dzerinš), 55. M. Beran (Říha, Török) - 20. M. Ivičič (Pálffy, R. Školiak), 24. J. Mikúš (Pálffy, R. Hartmann), 31. Hollý (Pálffy, Šátek)
Vylúčení: 5:7 na 2 min, presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0, rozhodovali: Kupuš - Orolín, Tvrdoň, 2900 divákov

Zdielať na