Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Z kabíny srší odhodlanie, hovorí brankár Ján Laco
Zdielať na

Z kabíny srší odhodlanie, hovorí brankár Ján Laco

VIEDEŇ / Niekto s knihou, iní s tabletom - väčšina však bude späť. Prvá časť slovenskej hokejovej reprezentácie má pred dlhou cestou do dejiska zimných olympijských hier program do lietadla už vymyslený.

Aj keď sa v pondelok na zraze nezaplnila kabína do posledného miesta – keďže ešte sedem statočných v utorok čakajú zápasy v českej lige – hráči už teraz cítia, že sa vedeniu reprezentácie podarilo namiešať ten správny mix skúsenosti a mladíckej dravosti.

"Keď som vošiel do kabíny, srší odtiaľ odhodlanie," hovorí brankár Ján Laco. "Perfektná atmosféra v šatni, chalani sú super, nech nám to vydrží aj tam," povedal hokejista Ladislav Nagy. 

Po príchode na miesto činu čaká hráčov hlavný cieľ – čo najlepšie sa zohrať na ľade. "Ja verím, že za ten aklimatizačný týždeň budeme mať šancu stráviť nejaký čas s mužstvom," povedal generálny manažér Miroslav Šatan. Počas voľného času si budú môcť hráči v Pjongčangu vychutnať aj iné športy – či stretnúť známe tváre. A to nielen hokejové. "Bolo by fajn stretnúť tam Vonnovú alebo Schiffrin," povedal reprezentant Peter Őlvecký.

Súvisiace články