Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Emile "Mačka" Francis našiel svoju manželku
Zdielať na
Hokej

Emile "Mačka" Francis našiel svoju manželku

Zdroj: esask.uregina.ca

Manželku hokejovej legendy Emila Francisa našli v hoteli bez zranení.

Nezvestnú manželku legendy medzi brankármi zámorskej hokejovej NHL Emila Francisa našli v utorok nezranenú v hoteli, kde sa sama ubytovala. Po 77-ročnej Emme Francisovej pátrali od nedele, kedy na medzinárodnom letisku v Palm Beach odprevadila svojho manžela pred letom do New Jersey.

Domov sa vtedy nevrátila a neodpovedala ani na telefonáty. Francisová sa cestou späť ubytovala v hoteli Best Western Palm Beach Lakes Inn, pretože sa obávala 15-minútovej jazdy autom v hustom daždi. Keďže nemala so sebou mobilný telefón ani lieky, ktoré pravidelne užíva, stratila orientáciu a keď ju našli, nebola schopná odpovedať na základné otázky.

Miesto, kde sa nachádzala, sa podarilo zistiť vďaka hotelovému zamestnancovi, ktorý Francisovú spoznal v televíznej výzve polície o pomoc pri pátraní.

Emile a Emma Francisovci sú manželmi 55 rokov. Gólman, ktorý si za svoj štýl vyslúžil prezývku "Mačka", pôsobil šesť sezón v Chicago Blackhawks, jeho kariéra však bola spätá najmä s klubom New York Rangers, kde neskôr prevzal úlohu trénera a následne generálneho manažéra.

Zdielať na