Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Hokejový tím TV JOJ si to rozdal s Kanadou
Zdielať na

Hokejový tím TV JOJ si to rozdal s Kanadou

BRATISLAVA / Po troch rokoch zavítala kolíska hokeja opäť na Slovensko. Počas európskeho turné zohrá jej výber sériu náročných zápasov v štyroch európskych krajinách. Hodenú rukavicu od kanadských amatérskych hráčov zodvihol aj tím televízie JOJ, ktorý mal javorovým listom čo vracať. V prvom vzájomnom zápase pred tromi rokmi tím TV JOJ ťahal za kratší koniec.

V príprave na zápas TV JOJ nič nepodcenila a nenechala sa zastrašiť silným výberom z Kanady. Ich postavy boli naozaj silné. Niektorí z nich trpeli totiž miernou nadváhou. "Podľa mňa je to pivom," povedal kanadský amatérsky hokejista Stephane Lacoste.

Na pomoc prišiel aj bývalý hokejista Dušan Pašek mladší. "Neviem akú majú životosprávu, keď sú na takomto tripe, ale možno aj tadiaľ vedie cesta k úspechu," povedal Pašek.

Tím TV JOJ sa od začiatku zahryzol do súpera a Kanade nič nedaroval. Aj preto im strieľali jeden gól za druhým. "Chlapci chceli prežiť kanadský sen, prísť do Európy, zahrať si s priateľmi, dať si pivo a zabaviť sa. Je to vynikajúca skúsenosť," povedal agent hráčov NHL Marc Lavigne.

Z výhry sa nakoniec tešil tím TV JOJ, ktorý zdolal priateľov z Kanady 10:4.

Súvisiace články