Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Vytočený Brust dostal dištanc! Proti Dinamu Moskva bude chýbať
Zdielať na

Vytočený Brust dostal dištanc! Proti Dinamu Moskva bude chýbať

BRATISLAVA / Slovan bojuje o každý bod, ktorý by mu zaručil postup do play-off. V zápase s Lokomotivom Jaroslavľ stratil zbytočne jeden, keď mohol vyhrať po šesťdesiatich minútach.

Belasí viedli v zápase po góloch Hlinku a Cheechooa pohodlne 2:0, rovnaký stav bol ešte aj v 54.minúte duelu. Potom však prišiel "hluchý" úsek domácich a Kozun v priebehu necelých dvoch minút vyrovnal!  

Práve vyrovnávajúci gól na 2:2 dostal do varu domáceho gólmana Barryho Brusta. Po góle ho titižto ruský útočník knokautoval kolenom. Rozhodcovia v tom úmysel nevideli a tak si to s hráčom Lokomotivu išiel vyriešiť ručne - stručne horkokrvný Kanaďan. Traja rozhodcovia mali čo robiť, aby ich oddelili od seba!

Kanadský brankár Barry Brust nepomôže Slovanu Bratislava vo štvrtkovom domácom zápase Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) proti Dinamu Moskva. Podľa disciplinárneho poriadku nadnárodnej súťaže si musí odpykať dištanc na jedno stretnutie. Tridsaťtriročný gólman totiž v aktuálnej sezóne dostal štyri vyššie tresty, ten štvrtý v utorok v zápase proti Lokomotivu Jaroslavľ (3:2 po sam. nájazdoch). Podľa správy na oficiálnom webe KHL okrem zastavenej činnosti dostal Barry Brust aj príslušnú pokutu. Slovan Bratislava bojuje o účasť v play-off KHL. Za ôsmym miestom v tabuľke Západnej konferencie zaostáva o dva body a má za sebou o jeden zápas viac ako Jokerit Helsinki.

Súvisiace články