Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
All Stars víkend v KHL: Český brankár sa zahral na Gavrilova
Zdielať na

All Stars víkend v KHL: Český brankár sa zahral na Gavrilova

UFA / Hokejisti výberu Východnej konferencie zvíťazili v súťažiach zručností v rámci Zápasu hviezd Kontinentálnej hokejovej ligy v Ufe nad Západom 5:2.

Organizátori pripravili v sobotu pre divákov i samotných hráčov zábavné popoludnie. Východ bral body za víťazstvá v rýchlostnej súťaži jednotlivcov i štafiet, v hokejovom biatlone, kráse samostatného nájazdu a kombinovanej súťaži, Západ zasa uspel v tvrdosti streľby i v disciplíne silný útok, dôležitá obrana.
Najrýchlejším korčuliarom sa stal útočník Salavata Julajev Ufa Enver Lisin, ktorý absolvoval jedno kolo za 12,450 sekundy a vytvoril nový rekord tejto súťaže v rámci Zápasu hviezd KHL. Doteraz ho držal z roku 2015 Wojtek Wolski (13,178). Najtvrdšou strelou sa v sobotu mohol pochváliť Igor Ožiganov z moskovského CSKA, ktorý poslal puk do siete rýchlosťou 159,78 km/h. Absolútny rekord drží už dlhé roky Alexander Riazancev (183,67 km/h).

Slovenský hokejista na exhibícii v Ufe chýba, Slovan Bratislava zastupuje útočník Jonathan Cheechoo i maskot Harvy. Cheechoo nepremenil v kráse nájazdov ani jeden zo svojich dvoch pokusov a predstavil sa aj v štafete na rýchlosť. Zápas hviezd KHL sa uskutoční v nedeľu od 11.30 h.

Určite si spomeniete, ako brankár Gavrilov pozabudol na hru počas zápasu pil vodu. Zábery sa vtedy okamžite stali hitom internetu. Dnes ho takto perfektne sparodoval český brankár Pavel Francouz.

Súvisiace články