Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Novinka! Ani plexisklo nie je prekážkou! Divák sa prekoprcol až na ľad!
Zdielať na

Novinka! Ani plexisklo nie je prekážkou! Divák sa prekoprcol až na ľad!

ONTARIO / Na fakt, že najmä počas futbalových zápasov z času na čas vnikne na hraciu plochu nejaký fanúšik alebo fanúšička (a niekedy aj bez oblečenia...), sme si už aj zvykli. No na hokejových súbojoch s takým niečím počíta naozaj málokto. Zdá sa, že aj v tomto smere sa ale ľady pohli... Dôkazom je situácia, ktorá sa stala počas duelu kanadskej juniorskej súťaže Ontario Hockey League.

V priebehu druhej tretiny zápasu tímov Mississauga Steelheads a Guelph Storm sa totiž počas presilovky hostí o dvoch mužov jeden z divákov vyteperil na plexisklo a vzápätí skočil na hraciu plochu! A svoj pobyt na nej si mimoriadne užíval.

Mal na to dostatok času i priestoru, nikto si ho totiž nejako zvlášť nevšímal. Žiadna panika, žiadne naháňanie votrelca po hracej ploche ako sme na to zvyknutí zo zápasov futbalovej Ligy majstrov. Rozhodcovia hru prerušili, hokejisti odkorčuľovali ku striedačkám a chlapík sa naplno realizoval. Poskakoval, kĺzal sa, behal. Najprv k jednej bránke, potom k druhej, no a po necelej minúte ho rozhodcovia výjazdom pre rolbu odprevadili z hracej plochy. Ktovie, či ho však v tejto sezóne ešte funkcionári Steelheads pustia na štadión...

Súvisiace články