Skoro jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Play out nebude husté. Zákaz vstupu pre kamery
Zdielať na
Hokej

Play out nebude husté. Zákaz vstupu pre kamery

Zdroj: shk37

BARDEJOV / Súboj o hokejovú Tipsport ligu sa vyostruje nielen na ľade, ale aj v zákulisí. Bardejovskí funkcionári odmietajú vpustiť na svoj štadión kamery internetovej televízie HUSTE.tv.

Nedeľňajším duelom medzi Piešťanmi a Bardejovom začala dvanásťkolová súťaž play-out o dve miestenky v hokejovej Tipsport lige 2016/2017. Tretím tímom do partie sú Nové Zámky. Práve víťaz 1. ligy vstúpi do play-out dnešným duelom na ľade Bardejova.

Internetová televízia HUSTE.tv na základe zmluvy s Pro-Hokejom vysiela už niekoľko rokov všetky zápasy najvyššej hokejovej súťaže, ponúka tieto zápasy na svojom archíve a vyrába hneď po skončení zápasov zostrihy najzaujímavejších momentov, ktoré zdieľajú všetky dôležité hokejové a mienkotvorné médiá.

Vedenie HC 46 Bardejov má na takúto medializáciu hokeja a miestnych sponzorov svoj názor a nemieni vpustiť na tribúny kamery HUSTE.tv.  Nebude tak umožnené sledovať tento i ďalšie zápasy play-out z Bardejova množstvu hokejových fanúšikov po celom Slovensku, ktorí sa na štadión nezmestia resp. nemajú možnosť naň prísť osobne. "Nemáme záujem o vysielanie zápasu na internete. Stratili by sme množstvo platiacich divákov a zaznamenali by sme tak výraznú finančnú stratu zo vstupného," vyjadril sa v telefonickom rozhovore generálny manažér HC 46 Bemaco Bardejov Andrej Gmitter.

Zdolaný finalista vyraďovacej časti I. HL Bardejov už v minulosti neúspešne bojoval v baráži o postup do najvyššej súťaže. Tento rok však play-out odštartoval víťazstvom na ľade ŠHK 37 Piešťany.

Zdielať na

Súvisiace články