Jasno
16°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
V Slovnaft play-off Tipsport ligy o nový Pohár V. Dzurillu
Zdielať na

V Slovnaft play-off Tipsport ligy o nový Pohár V. Dzurillu

BRATISLAVA / Slovenský hokejový majster získa na konci tejto sezóny v porovnaním s predchádzajúcimi novú trofej.

Tú v utorok predpoludním pokrstila manželka hokejovej legendy Zlatica Dzurillová na Pohár Vladimíra Dzurillu, ktorého autorom je Jozef Barinka. Súboje o titul sa začnú už v piatok, vo štvrťfinále Slovnaft play-off Tipsport ligy 2015/2016 budú bojovať Košice s Martinom, Nitra so Žilinou, Zvolen s Popradom a Banská Bystrica s Trenčínom.

"Dostali sme sa do vzrušujúcej časti sezóny, a preto sa teším na napínavé súboje o postup do najvyššej súťaže a zároveň sa teším na bitku o už 23. víťaza našej najvyššej hokejovej ligy, ktorý získa Pohár Vladimíra Dzurillu,“ povedal Richard Lintner, riaditeľ riadiaceho orgánu Tipsport ligy spoločnosti Pro-Hokej.

">
">
" data-htmlarea-external="1" rtekeep="1">Pohár Vladimíra Dzurillu - krst

Krátke video z krstu :)

Posted by Tipsport Liga on 8. marec 2016

Okrem hlavnej trofeje sa po vyraďovacej časti budú udeľovať aj individuálne ocenenia. Fanúšikovia totiž budú môcť vybrať autora najkrajšieho gólu či najužitočnejšieho hráča play-off. Víťaz hlasovania o strelca najkrajšieho gólu získa trofej z autorskej dielne sochárky Miry Podmanickej. Najužitočnejší hokejista vyraďovacej časti si odnesie Zlatú korčuľu Slovnaft play-off Tipsport ligy. "Play-off je sviatkom hokeja a veríme, že fanúšikovia húfne zavítajú na štadióny, ale tiež sa zapoja do hlasovaní. Už sa tešíme na napínavé súboje. Sme presvedčení, že sa potvrdia pozitívne trendy smerovania Tipsport ligy z jej základnej časti," uviedol Jaroslav Taraba zo spoločnosti Tipsport.

Súvisiace články