Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ty nasaď zlatú prilbu hokejistovi. Môžeš vybrať najkrajší gól!
Zdielať na

Ty nasaď zlatú prilbu hokejistovi. Môžeš vybrať najkrajší gól!

Už tradične má hokejový fanúšik možnosť hlasovať vo facebookovskej aplikácii o najkrajší gól mesiaca Zlatá prilba. Využi svoje právo a hlasuj!

Súboj o Zlatú prilbu Tipsport ligy za najkrajší januárový gól zvedú Jakub Gašparovič z Dukly Trenčín, Ondrej Rusnák z HK Poprad, Jozef Tibenský z ŠHK 37 Piešťany, Nitran Tibor Kutálek a Kamil Brabenec v službách HKM Zvolen.

Hokejoví fanúšikovia môžu každý mesiac vyberať spomedzi piatich gólov ten najkrajší. Autor top presného zásahu bude celý nasledujúci mesiac nosiť v zápasoch zlatú prilbu. Hlasovanie prebieha v aplikácii na Facebooku. Fanúšikovia okrem podpory svojho favorita môžu vyhrať aj zaujímavé ceny - kredity na tipovanie, dres svojho obľúbeného tímu alebo celosezónnu permanentku.

Vrcholom ankety bude hlasovanie o najkrajší gól sezóny, ktoré sa uskutoční počas play-off. Fanúšikovia v ňom budú vyberať spomedzi mesačných víťazných gólov. Autor najkrajšieho presného zásahu získa trofej - Zlatú prilbu Tipsport ligy. Za sezónu 2014/2015 ju získal Arne Kroták z HK Poprad.