Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Dosť bolo ľadu, hor sa na sneh! Slovanisti vymenili hokejky za bežky
Zdielať na
Hokej

Dosť bolo ľadu, hor sa na sneh! Slovanisti vymenili hokejky za bežky

ŠTRBSKÉ PLESO / Dosť bolo ľadu, hor sa na sneh! To si povedali hokejisti bratislavského Slovana, ktorí si chvíle voľna pred koncom základnej časti KHL užívajú v Tatrách. Sledovať ich na bežkách bola naozaj zábava...

Niektorí mali menšie problémy už pri presune na štart. A to mali bežky len v rukách. Na nich to bola ešte väčšia zábava.

Nezraniť sa...

Taký Milan Bartovič veľmi rýchlo pochopil, že v bežeckom lyžovaní asi dieru do sveta neurobí a tak zvolil svojský štýl."Ja som rád, že mi to dobre išlo. To bola paráda," hovorí Milan Bartovič.

Dôležité bolo nezraniť sa. Patrikovi Lužovi však asi nikto nepovedal, že aj výstroj by mal do požičovne vrátiť v pôvodnom stave. "Kondičný tréner by si mal vstúpiť do svedomia a prestať ma púšťať do posilňovne," povedal na margo ohnutej palice Luža.

Bežkársky úlet si užili

Hokejisti bežkársky úlet celkom užívali. Len trať podľa ich slov mohla byť menej kopcovitá. "Hore som funel, ako keby som celý život nič nerobil. je to ťažký šport a veľmi obtiažny pre nás hokejistov," povedal Václav Nedorost. "Do kopcov sa mi veľmi nechcelo, ale po rovinke to bolo super," povedal Ladislav Nagy.

Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články